torsdag den 26. april 2012

Den er god nok: Ignite #8 er 30. maj!

For alle dem der ikke orker at 'scrolle'/rulle ud til højre (eller som ser siden på en mobil klient), kan vi fortælle at Ignite #8 er i Republikken d. 30. maj. Og for alle dem der ikke orker (eller vidste at man kunne) scrolle/rulle ned, kan vi fortælle at vi har sådan en herlig frisk side på det dér Facebook - og det er dér man kan se videoer, give gode ideer, følge med i samtaler eller i det hele taget finde nye venner. Find os på det dér Facebook. Og mød op d. 30. maj hos Republikken. Vi glæder os!

søndag den 15. april 2012

Ignite #8 er på vej

Foråret er på vej. Igen.
Det fejrer vi med at byde på endnu en Ignite - et festfyrværkeri af gnistrende og perlende fortællinger fra nær og fjern, om stort og småt. I kender modellen: Vi åbner døren og baren, og tre-fire timer senere er vi alle blevet klogere på alt muligt - inspireret, tændt, på!

Hvad det skal handle om, siger vi ikke endnu. Men der er tegning (i blyant), der er finansielle rådgivere, og der er kunst, kultur og cool kaffe med i planerne. I kan lige så godt indstille jer på det: I kan ikke blive væk ...